Eye chests är inte bara vanliga kistor, utan de kommer med ett konstigt öga fäst vid sig, och om du inte har sett en än så kommer du troligen att göra det snart eftersom dessa dyker upp i Hogwarts Legacy många gånger. Dessa kistor är ganska svåra att öppna och verkar omöjliga i de tidiga stadierna av Hogwarts Legacy, men när du har fått en speciell trollformel så kommer det att verka ganska enkelt.

Hur man öppnar Eye Chests i Hogwarts Legacy

Hur man öppnar dessa kistor

När du äntligen har avslutat spelets allra första del och anlänt till Hogwarts kommer du snart att stöta på en av dessa medvetna kistor, med ett öga i mitten. Dessa typer av kistor finns överallt i detta spel, från platser som den Begränsade Sektionen av Biblioteket i Hogwarts till inuti butiker som finns i Hogsmeade.

Dessa kistor är speciella eftersom de blir skrämda när du närmar dig dem och när de blir skrämda följer ögat på kistan faktiskt dina rörelser. Detta innebär att för att komma nära dessa kistor utan att skrämma dem måste du smyga upp på dem så att du faktiskt kan öppna dem. Om du trodde att din grundläggande kryprörelse skulle räcka, kommer du att bli ledsen eftersom det fortfarande kommer att skrämma kistan. Det enda sättet du kan komma till kistan utan att skrämma den är genom att krypa samtidigt som du använder Disillusionment Charm.

Att skaffa Disillusionment Charm

Att skaffa Disillusionment Charm

Även om de flesta av dina grundläggande trollformler som du kommer att skaffa i detta spel kan fås enkelt genom att delta i dina lektioner, är Disillusionment Charm annorlunda och du måste lära dig den från Sebastian Sallow, under ditt huvuduppdrag i Hogwarts Legacy, som kallas Secrets of the Restricted Section. Sebastian Sallow kommer att lära dig denna förtrollning för att smyga förbi några av studenterna obemärkt för att komma in i Biblioteket, vid Centralhallen.

Sedan, efter detta, när du har tagit dig säkert in i den Begränsade Sektionen av Biblioteket, kommer du äntligen att kunna använda Disillusionment Charm för att öppna en eye chest för första gången. För att framgångsrikt smyga upp på dessa kistor måste du kasta trollformeln innan du kommer för nära kistan och bara smyga framåt för att låsa upp den.

Du bör också komma ihåg att om du lyckas skrämma eye chest innan du använder Disillusionment Charm för att bli osynlig, kommer kistan inte att återgå till sitt vilande tillstånd förrän du går bort från den och sedan kastar förtrollningen igen för att smyga upp på den.

Belöningar från Eye chest

Belöningar från Eye chest

Även om det mesta av utrustningen som du får från kistor inom och utanför Hogwarts kommer att vara slumpmässig utrustning, samlingar och andra föremål, kommer eye chests å andra sidan alltid att innehålla samma saker i dem, 500 guld, vilket betyder att de är en enkel och säker inkomstkälla.

De flesta av dessa eye chests kan hittas i Hogwarts eller Hogsmeade så se till att kasta din Revelio-trollformel när du utforskar någonstans så att du inte riskerar chansen att gå rakt förbi en kista.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *