Om du har undrat om det fanns ett sätt att öppna huvudporten vid Falbarton Castle, som du kommer att se och besöka under huvuduppdraget ”The High Keep”. Denna artikel kommer att lösa denna fråga för dig och guida dig genom allt du behöver veta för att kunna öppna dessa huvudportar till slottet, så att du kan avslöja Rookwood och Karlows onda planer.

Hur man öppnar huvudportarna

Hur man öppnar huvudportarna

När du har avslutat ditt samtal med Natty, i uppdraget High Keep, behöver du gå framåt och sedan svänga höger strax efteråt så att du kan klättra upp till bataljerna. När du har kommit upp hit till bataljerna måste du sedan träffa en mekanism på din vänster med Depulso-spell. När du har lyckats träffa den måste du sedan använda Wingardium Leviosa för att flytta lådan inuti till höger. När du har lyckats flytta lådan tillräckligt kan du sedan klättra ovanpå den och sedan klättra lite mer för att nå det övre vallgången.

Hur man öppnar huvudporten i Hogwarts Legacy

När du har kommit upp hit kommer du att se några träbrädor framför dig, som blockerar en krypplats, du måste slå bort dessa träbrädor och sedan krypa igenom den. När du är inne i denna krypplats behöver du bara gå till höger och använda din Accio-spell för att dra i ringen på väggen, vilket faktiskt kommer att stoppa porten från att stängas helt.

När du har genomfört alla dessa steg har du klarat av allt det svåra och nu är allt du behöver göra att ha Natty med dig när du går upp till porten. När du kommer till porten kommer du automatiskt att bevittna en filmscen där Highwing, hippogriffen, bryter ut medan mörka trollkarlar slår den med trollformler.

Highwing

När du har gjort detta behöver du bara fortsätta med uppdraget High Keep och i slutet kommer du att bli belönad med en ganska episk överraskning, kontroll över en flygande mount!

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *