Om du har spelat det nya Hogwarts Legacy har du förmodligen stött på Bell Tower Puzzle åtminstone en gång och funnit dig själv stirrande på det en stund. Om du tror att du ska använda Accio-spellen för att lösa detta pussel, finns det faktiskt ett mycket enklare sätt att göra det på som du kanske är intresserad av istället.

Hogwarts Legacy

Denna artikel och steg-för-steg-guide kommer att hjälpa dig att göra det och ta reda på allt du kan behöva veta, i samband med att lösa Bell Tower Puzzle, som faktiskt är en del av ett sidouppdrag, som kallas “Solved by the Bell”.

Hur man löser Bell Tower Puzzle i uppdraget, Solved by the Bell

När du har lyckats starta sidouppdraget, som kallas Solved by the Bell, måste du bege dig till platsen för Bell Tower Puzzle, som ligger ovanför Choir Room, inuti Bell Tower Wing, som finns på den västra sidan av Hogwarts slott. Om du inte är intresserad av att gå hela vägen dit och föredrar att använda en Floo Flame är den närmaste till Bell Tower Puzzle på platsen Bell Tower Courtyard.

När du har dykt upp i gården bör du fortsätta framåt till den första trappuppsättningen som kommer att vara placerad till höger om dig. Sedan vill du fortsätta på denna väg tills du anländer till en liten korridor, med en Eye Chest placerad i slutet av denna korridor. När du går in i detta rum vill du fortsätta till baksidan av det, där du hittar en uppsättning trätrappor som leder dig rätt till klocktornet.

trappan upp i klocktornet

Även om du kanske kan lösa pusslet genom att använda Accio-spell, kommer det att vara mycket enklare om du använder Wingardium Leviosa Charm för att sätta ihop de två saknade klockorna. Huvudanledningen till att detta sätt kommer att vara mycket enklare för dig att göra med Wingardium Leviosa Charm är att du kommer att kunna justera höjden, avståndet samt rotationen av föremålet som du svävar, för att se till att du kan placera det exakt som du vill.

Men hur får du denna specifika trollformel? Om du inte har skaffat denna trollformel ännu så måste du bara fortsätta lite längre i huvudberättelsen i Hogwarts Legacy, tills du kommer till din första Herbologi-lektion med Professor Garlick. Professor Garlick kommer sedan att få dig att testa de giftiga Tentacula och Mandrake-växterna i strid, för ett uppdrag. När du har lyckats slutföra detta uppdrag som givits till dig, kommer du sedan att kunna återvända till henne i hennes klass där hon kommer att lära dig hur du använder det avancerade svävarformeln.

Nu när du äntligen har fått trollformeln du behöver kan du äntligen gå till klocktornet för att använda din nyinlärda charm på de två klockorna. Den första klockan som du måste använda din nya charm på kommer att sitta till höger om trappuppsättningen, medan den andra klockan kommer att vara gömd i ett hörn under den andra trappan i tornet. Om du har problem med att lokalisera eller se någon av dessa klockor kan du bara använda din Revelio-spell för att markera dem i blått för dig.

Hur man löser Bell Tower Puzzle i Hogwarts Legacy

När du har lokaliserat den första klockan behöver du ta den och placera den i raden nedanför, bredvid den största. Ta sedan den andra klockan och placera den i raden ovanför, på den yttersta vänstra sidan. Och därmed, pang! Det är allt.

Slutord

Nu när du har gjort allt detta och redan befinner dig inuti klocktornet, kan du lika gärna gå och se vad som finns att hitta på toppen. När du kommer till toppen kommer du att befinna dig på en balkong, där du kommer att hitta en liten kista samt en Grodstaty, som faktiskt teleporterar dig till en annan balkong på ett annat torn, där det finns en legendarisk kista.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *