För att låsa upp Wingardium Leviosa besvärjelsen måste du slutföra Professor Garlicks Uppdrag 1 sidouppdrag. Och om du är i detta uppdrag kanske du är lite förvirrad över hur du hittar de två efterfrågade växterna för detta uppdrag: Venomous Tentacula såväl som Mandrake.

Hogwarts Legacy

Den goda nyheten är att även om du inte kommer att få någon hjälp alls från din världskarta kommer du ändå att kunna hitta Dogweed och Deathcap-växterna mycket enkelt.

Den här artikeln kommer att vara en steg-för-steg-guide för dem där ute som spelar spelet, och som letar efter en Mandrake och giftig Tentacula för Professor Garlick.

Hur man får Dogweed och Deathcap-växterna

Så om du försöker få Mandrake och Venomous Tentacula måste du ta dig till Dogweed och Deathcap-butiken för att köpa dem. Denna butik kommer du att hitta i de norra utkanterna av Hogsmeade, faktiskt belägen direkt över floden från Madam Snellings Tress Emporium.

Dogweed och Deathcap-butiken

När du kommer till Dogweed och Deathcap-butiken går du in och pratar med Madame Beatrice Green för att se vad du kan köpa från henne. Nedan hittar du en lista över exakt vilka växter, frön och verktyg hon säljer samt priserna.

Frön (Seeds)

  • Chinese Chomping Cabbage Seed – 600g
  • Mandrake Seed – 800g
  • Venomous Tentacula Seed – 1050g

Room of Requirement Items

  • Fertiliser(2) – 300g

Combat Tools

  • Chinese Chomping Cabbage(2) – 300g
  • Mandrake(2) – 500g
  • Venomous Tentacula(2) – 600g

Slutord

Så där har du den fullständiga guiden för att skaffa Mandrake och Venomous Tentacula-växterna i Hogwarts Legacy, vare sig det är för att slutföra ditt uppdrag för att få Wingardium Leviosa-spell från Professor Garlick, eller bara för personliga strävanden.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *