Om FranksGarage.se

Vem driver Franks Garage:

Joakim Flisberg
Segeltorp, Stockholm.
070-3254015

Använd gärna kontaktformuläret för att kontakta mig.

Jocke
Jag startade FranksGarage.se för att jag har ett brinnande intresse för den här typen av gamla prylar och ämnen. Förmodligen beror det på att jag älskar 1900-talsdesign, film, musik samt att jag aldrig fick den fetaste bergsprängaren när jag växte upp på åttiotalet.

Vem vänder sig Franks Garage till:

FranksGarage.se är en sajt för människor som gillar analoga prylar, samlare, kamera och fotointresserade, 80-talsfantaster, vintageälskare och vem som helst med ett starkt intresse i förra århundradets design, teknik, musik och konst.

På sajten presenterar jag prylar och information från 1900-talet med ett starkt fokus på 1930-80-talen och då särskilt 80-talet.

De flesta produkter på sajten är till salu. Om de är till salu så finns det en beställningslänk intill produkten. Beställning sker genom att ni skickar en förfrågan om produkten via kontaktformuläret. Ni kan alltid använda kontaktformuläret för att ställa frågor kring produkter.

Dessa typer av produkter intresserar mig, och kommer följdaktligen finnas på sajten:

Förutom bilder på och information om dessa befintliga produkter så kommer jag även skriva om dessa ämnen samt tipsa om var du kan finna mer information.

Så släng in kassetten i bergsprängaren och press play!