Om du är en spelare i Hogwarts Legacy som försöker slutföra ”Professor Onai’s Assignment side quest” för att låsa upp Decendo-spell, kämpar du förmodligen med hur du får tag på ingrediensen Troll Bogeys.

Hur man får Troll Bogeys i Hogwarts Legacy

Den goda nyheten är att Troll bogeys faktiskt är riktigt enkelt att få för spelare i Hogwarts Legacy, eftersom du antingen kan köpa det, för en ganska billig peng om jag får tillägga, eller bara gå ut och leta efter det i de södra delarna av Högländerna.

För de som letar efter en guide om att hitta Troll samt köpa Troll bogeys, i Hogsmeade, är den här artikeln för dig.

Var kan jag köpa Troll bogeys

köpa Troll bogeys

Om du är en av de spelare som inte vet vad du ska göra med, eller bara har extra, Galleoner så är det definitivt ett bra val att köpa Troll bogeys. Du kan köpa troll bogeys från en säljare som heter J.Pippins Potions i nordvästra Hogsmeade. Troll bogeys hittar du under ingrediensavsnittet i denna butik och varje sådan ingrediens kommer att kosta dig runt 100 Galleoner styck.

Hur kan jag hitta Troll bogeys

Hur kan jag hitta Troll bogeys

Å andra sidan, om du är en spelare som kämpar med Galleoner, kanske det inte är det bästa alternativet att köpa troll bogeys. Istället bör du försöka jaga Troll och samla Troll bogeys på det sättet. Troll är ganska lätta att hitta eftersom de kommer att markeras med en grottlignande ikon på kartan, inom regioner som Feldcroft, Coast Cavern, Marunweem Lake, Glagmar Coast och ännu fler platser.

Några av de bästa ställena att leta efter Troll är i den norra Fledcroft-regionen och Coastal Cavern-regionen, huvudsakligen eftersom dessa två platser kommer att vara lättast att nå för dig.

Slutord

När du har lyckats samla eller köpa tillräckligt med Troll bogeys kan du sedan återvända till professor Onai, för att äntligen låsa upp Decendo-spellen, eller om du har några andra personliga användningar för dem istället.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *