En av de ovanligaste varelserna i detta spel, och en som varje spelare i Hogwarts vill lägga vantarna på, är Hippogriffen.

Hur man får en Hippogriff i Hogwarts Legacy

Hippogriffen är en av de ovanligaste mytologiska varelserna i Harry Potter-universumet och är ett halvörn halvhäst-djur som kan få respekt från alla som närmar sig den. Även om du kan tycka att det är spännande att flyga genom luften på din kvast, kommer ingenting riktigt att jämföra sig med upplevelsen du skulle ha av att flyga över dessa vackra land på en Hippogriff.

Denna artikel är en fullständig guide till vad du behöver göra för att få tag på en av dessa Hippogriffer, inte bara det utan också när och var i Hogwarts Legacy-spelet du kommer att kunna hitta en.

Hur man får Hippogriffen

Hur man får Hippogriffen

Det första du behöver göra, innan du ens överväger att jaga en Hippogriff, är att se till att du har kommit tillräckligt långt i huvudkampanjen i spelet, ända tills du har deltagit i din första Beast Class.

Det första mötet du har med en Hippogriff kommer endast att ske efter en av dessa klasser. Den Hippogriff du stöter på heter Highwing och blev vän med Poppy Sweeting, efter att hon lyckats rädda dess liv från en grupp tjuvjägare.

När du har avklarat detta huvuduppdrag i handlingen vill du sedan gå och prata med Deek, som kan hittas i Room of Requirement. Du behöver prata med honom för att få något som kallas Nap-Sack, vilket är ett magiskt föremål som gör att du inte bara kan rädda varelser, utan också ha en säker plats att förvara dem på. Det kommer att vara en bra idé att lära sig använda denna Nap-Sack, men efter detta behöver du bara fortsätta följa huvuduppdragslinjen, tills du når ett uppdrag som heter The High Keep.

Under detta uppdrag, The High Keep, behöver du bara följa alla uppdragsmål och infiltrera Falbarton Castle med Natsai Onai. När du är halvvägs genom detta uppdrag kommer du att upptäcka att både du och Natsai Onai har hittat Highwing, som tyvärr har fångats av Theophilus Harlows män.

Hur man räddar Highwing

Eftersom Hippogriffer är så sällsynta, kan du förstå att de ofta jagas av tjuvjägare. Det som folk mest söker efter hos dessa varelser är deras fjädrar. I detta uppdrag kommer du att upptäcka att Highwing, liksom en annan Hippogriff, har fångats av dessa tjuvjägare och du behöver befria dem.

Allt du behöver göra under detta uppdrag är att följa målen. Först måste du klättra upp på slottet och vara försiktig med de Mörka Trollkarlarna som patrullerar i närheten och inte tvekar att attackera, eftersom de troligtvis är några av de mäktigaste fienderna du har stött på hittills i spelet.

När du gör framsteg i uppdraget kommer du att ta dig upp för slottets våningar och på en av dem kommer du att ha möjlighet att rädda två Puffskeins samt en Niffler, som har blivit fångade i ett burrum. Eftersom de redan är i ett litet utrymme kommer det inte att vara svårt för dig att rädda dem med ditt nyförvärvade föremål, Nap-Sack.

Hippogriff i Hogwarts Legacy

Sedan när du når toppen av detta slott, under uppdraget, kommer en filmsekvens att starta som visar både dig och Natsai Onai befria de två Hippogrifferna. När du har befriat dessa Hippogriffer kommer du att vara den som hoppar upp på Highwing och flyger iväg, ovanför Hogsmeade Valley, för att undkomma Harlows män.

Slutord

Detta är helt enkelt allt du behöver göra för att ha Highwing, Hippogriffen, som ditt riddjur i Hogwarts Legacy. Från och med nu, när du har avslutat detta uppdrag, kommer du att kunna kalla på henne, genom att hålla inne LB/L2/Tab och trycka på Y/🔺/2 (på Xbox, PS eller PC respektive) när du vill när du vandrar i den öppna världen.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *