I det nya roguelike-läget i God of War Ragnarok: Valhalla är det avgörande att snabbt maximera uppgraderingar för Kratos. Till en början är Kratos svag och står inför ett snabbt nederlag på grund av en förbannelse i introduktionen. Det finns dock både permanenta och tillfälliga uppgraderingar tillgängliga för att återställa Kratos till hans tidigare styrka.

God of War Ragnarok Valhalla De bästa uppgraderingarna

DLC-paketet GoW Ragnarok: Valhalla är fyllt med belöningar som långvariga fans kommer att uppskatta. Men liknande de flesta roguelites kräver progression från start till slut betydande ansträngning. För att underlätta varje genomspelning kan spelare använda Mastery Seals, Spirit Seals och Divine Influence vid Tablets on the Shore mellan rundorna.

Under en runda kan spelare få tillgång till tillfälliga uppgraderingar som glyfer, men denna lista fokuserar på de främsta permanenta uppgraderingarna som Kratos kan låsa upp, med tanke på de tillfälliga uppgraderingarnas variabla natur.

6. Tablet of Reflection – Basic Stats

Tablet of Reflection - Basic Stats

I början erbjuder DLC:n billiga uppgraderingar, särskilt för Hälsa, för att förbättra statistik som Hälsa, Rage, Försvar och Styrka. Att öka denna statistik tidigt hjälper Kratos att möta fiender mer effektivt och göra snabbare framsteg, vilket sätter takten för att uppnå överlägsna uppgraderingar senare.

5. Tablet of Reflection – Resurrection Stone

En viktig uppgradering innebär att skaffa en Resurrection Stone, som ger en andra chans vid nederlag, med möjlighet att uppgradera för en extra sten. Detta koncept speglar funktioner som är vanliga i roguelites och kunde också låsas upp i spelets huvudhistoria. För de som kämpar med resurser kan genomförandet av Labours för ytterligare material erbjuda lösningar.

4. Mastery & Spirit Seals Pot Increase

Mastery & Spirit Seals Pot Increase

Dessa förstärkningar möjliggör för Kratos att upptäcka ytterligare Mastery och Spirit Seals från krossade krukor, vilket förbättrar deras synlighet för att göra det lättare att upptäcka dem. Att omfamna dessa uppgraderingar påskyndar styrkeutvecklingen. Att välja ökad XP, en vanlig strategi i roguelites, visar sig vara fördelaktigt tidigt. Att prioritera dessa uppgraderingar snabbt förstärker din framgång.

3. Tablet of Influence – Echoes: Starting

Denna förstärkning ger 100 – 300 Fleeting Echoes i början av dina rundor, detta kommer inte bara att möjliggöra för dig att köpa en glyph tidigt, utan kan till och med låta dig få bättre glypher mycket tidigare. Som ett resultat kommer du att kunna slutföra Labours mycket snabbare, eftersom många av dem innebär att få olika glypher och sedan skörda belöningarna.

2. Tablet of Reflection – Critical Health Regen & Health Looter

Tablet of Reflection - Critical Health Regen & Health Looter

Dessa förstärkningar hjälper båda Kratos genom att återställa hans hälsa under specifika omständigheter. Critical Health Regen återställer hälsan upp till en viss procent efter en strid, men det kräver att Kratos faller under en viss hälsotröskel för att aktiveras. I kontrast aktiveras Health Looter konsekvent, vilket helar Kratos med en fast procentandel vid plundring av en Legendarisk Kista eller Rift, som ofta förekommer efter strider. När de kombineras med Resurrection Stone, ökar dessa uppgraderingar avsevärt Kratos överlevnadsförmåga.

1. Valhalla’s Chosen Seal

Denna förstärkning fördubblar ursprungligen Mastery och Spirit Seals som förvärvas efter att ha besegrat en Valhalla’s Chosen foe. Dessa fiender utgör en lite större utmaning, men att samla resurser från dem för varaktiga förbättringar är avgörande. Att samla dessa resurser blir nödvändigt för att upprepade gånger slutföra God of War Ragnarok: Valhalla DLC. Även om ytterligare permanenta uppgraderingar finns över olika nivåer, säkerställer att prioritera dessa uppgraderingar först en förlängd överlevnad, som är nödvändig för att säkra ytterligare framsteg.

Slutord

God of War Ragnarok Valhalla

I den kaotiska resan genom God of War Ragnarok: Valhallas riken, står den strategiska strävan efter dessa väsentliga uppgraderingar för Kratos som en nyckelfaktor mellan seger och nederlag. Varje förstärkning, från att stärka grundläggande statistik till att fördubbla kritiska resurser, fungerar som en avgörande stegsten mot uthålligt överlevande och slutlig dominans. När Kratos navigerar genom utmaningarna i denna roguelikeodyssé, blir dessa grundläggande uppgraderingar hörnstenen i hans motståndskraft, och formar vägen till seger.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *