I The Sims 4 är pengar, även kända som simoleoner, en avgörande resurs för att säkerställa ett givande liv för dina simulerade familjer. De fungerar som det primära sättet att få tillgång till olika nödvändigheter som byggmaterial, dekorationer, färdighetsförbättrande föremål, mat och mer. Även om det finns många fusk för snabba lösningar, finns det gott om legitima metoder för att tjäna pengar i spelet utan att behöva använda dem.

De 10 bästa sätten att tjäna pengar i Sims 4

För spelare som vill avstå från att använda någon form av fusk i Sims 4, blir traditionella metoder avgörande för att generera inkomster. Några välkända metoder inkluderar att säkra anställning eller att tjäna pengar på hobbyer, medan mindre kända alternativ innefattar aktiviteter som stöld, strandkamning och grävande efter dolda skatter. Oavsett personliga preferenser erbjuder alla dessa metoder livskraftiga möjligheter att komplettera dina finanser i spelet.

Om ditt sätt att generera pengar kräver någon form av färdighet vill du definitivt att denna associerade färdighet ska vara så hög som möjligt eftersom det kommer att leda till att du tjänar mer pengar. Till exempel, framträdanden, måleri och andra aktiviteter som dessa gör mest möjliga mängd pengar när den associerade färdigheten har maximerats.

10. Musikframträdanden

Musikframträdanden

En metod för att skaffa extra simoleoner innefattar att låta en skicklig Sim underhålla andra genom musikaliska framträdanden. Genom att använda olika musikinstrument som piano, gitarr, fiol, eller helt enkelt sjunga i en mikrofon, kan Simmar visa upp sin talang på offentliga platser där andra Simmar kan samlas för att lyssna. Detta engagemang möjliggör för dem att tjäna dricks från sin publik, vilket är det primära sättet att tjäna pengar på detta sätt. För att snabbt höja din sångfärdighet kan du prova åtgärder som att sjunga i duschen.

Även om detta är ett ’jobb’ som du teoretiskt sett kan göra var som helst, till och med bara i din trädgård, bör du försöka fokusera på att vara på mer offentliga platser där det åtminstone finns fem eller sex andra Simmar nära dig. En av de bästa platserna att ha dina framträdanden på kommer att vara på en plats som San Myshunos Waterside Warble, nära matstånden. Beloppet som andra kommer att dricksa dig är definitivt inte en stor summa men det är ett enkelt sätt att tjäna lite pengar samtidigt som du ökar en färdighet.

9. Strandkamning

Strandkamning

Att leta efter skatter längs kustlinjen, känd som strandkamning, presenterar en enkel metod för att tjäna pengar i Sims 4. Intressant nog behöver Simmar inte nödvändigtvis en strand trots uppgiftens namn; vilket område som helst med sandgolvstextur räcker. Genom att klicka på den sandiga marken, presenteras Simmarna med två alternativ: söka efter snäckskal eller rota igenom skräp. Att välja att jaga snäckskal leder till att Simmen börjar gräva i sanden. Även om det inte ger avsevärda mängder pengar, kan att ägna en minut eller två åt denna uppgift och sälja de upptäckta föremålen resultera i en rimlig summa Simoleoner, och erbjuder ett snabbt sätt att tjäna pengar i spelet, men var försiktig eftersom strandkamning kan ge din Sim en negativ känslomässig effekt om de blir bitna av en krabba.

8. Gräv efter samlarobjekt

Gräv efter samlarobjekt

Precis som strandkamning innebär jakt på samlarobjekt i Sims 4 att Simmar gräver genom jord och varierande terräng i jakt på olika små föremål som har värde och kan säljas för vinst. Simmar kan initiera denna aktivitet genom att identifiera specifika stenar eller jordhögar som utlöser grävningsprompten. Dessa upptäcktsplatser är utspridda över olika platser, med parken i Oasis Springs som ett särskilt fruktbart område. Det är dock viktigt att notera att Simmar kommer att upptäcka kapslar med förutbestämda värden. Dessa kapslar kan säljas i sitt förseglade tillstånd eller öppnas, men det finns en risk involverad i att öppna dem, eftersom deras betydelse kan antingen öka eller minska oförutsägbart.

7. Låna pengar från vänner

Låna pengar från vänner

En metod för att få en betydande summa pengar med minimal ansträngning innefattar att be om lån från vänner, dock med några regler först. Din Sim har möjlighet att be om lån från andra Simmar, men de måste vara deras vän. Nästa steg är att du också behöver uppfylla vissa kriterier för att framgångsrikt kunna be om ett lån, du behöver ha en karismanivå på minst nivå 7 för att kunna be om ett litet lån och sedan för ett större lån behöver du ha din karismanivå helt maximerad.

Även om detta sätt att tjäna pengar kräver lite arbete innan det är möjligt att göra det, är det definitivt värt det när du till slut kan få dina händer på de större lånen, som är några tusen dollar. Slutligen är den bästa delen av att låna pengar från dina vänner att du inte behöver betala tillbaka dem för det.

6. Stöld

Stöld

Även om det inte är det mest moraliskt rätta valet, kan stöld ge en betydande mängd simoleoner i Sims 4. För att framgångsrikt stjäla föremål måste Simmar ha egenskapen kleptoman och avancera sin Buskunskap. Särskilt på lägre färdighetsnivåer är det rådligt att utföra stöld när ingen är i närheten, för att undvika att Simmen blir fångad och upplever skam. Inledningsvis kan Simmar endast stjäla mindre föremål, men när de avancerar och når maximal färdighet i denna egenskap får de förmågan att stjäla större, högre värderade föremål, såsom ett helt piano, för avsevärd vinst.

5. Tjäna pengar online

Tjäna pengar online

Ett ansträngningsfritt och lönsamt sätt att tjäna inkomst innebär att använda en dator i Sims 4. Simmar kan generera pengar genom olika datoraktiviteter, där att skriva böcker är det mest rekommenderade alternativet. När Simmen har skrivit klart en bok kan de publicera den genom att placera den i brevlådan, och som resultat kommer du att tjäna dagliga royaltyintäkter från den. Även om beloppen kan variera erbjuder detta tillvägagångssätt en utmärkt möjlighet till passiv inkomst. När Simmens färdighet i skrivande förbättras blir deras författade böcker av bättre kvalitet, vilket resulterar i högre intäkter.

För Simmar som är skickliga i dataspel erbjuder deltagande i konkurrenskraftiga speltävlingar ett annat fördelaktigt alternativ. Att placera sig på tredje plats eller högre garanterar en utbetalning, med Simmar som har maximal spelfärdighet som konsekvent säkrar dessa toppositioner i turneringar.

4. Måleri

Måleri

Måleri är ännu en underhållande hobby som också kan vara lönsam för din Sim. Medan det tar en viss tid att skapa en målning, kan spelarna observera framstegen när Simmarna arbetar på sitt konstverk. För att börja måla måste Simmar hitta en staffli och initiera åtgärden, med i åtanke att det finns en initial kostnad förknippad med att börja en målningssession. Själva motivet på målningen är inte avgörande; snarare påverkas försäljningspriset av Simmens färdighetsnivå i måleri. Periodvis kommer Simmar att skapa det som kallas för ett Mästerverk, vilket ger ett avsevärt högt pris när det säljs till samlare.

3. Fiske

Fiske

Fiske erbjuder en annan inkomstmöjlighet för Simmar i Sims 4, även om det kanske inte är lika passivt som att tjäna royaltyintäkter från att skriva böcker. Simmar kommer kontinuerligt att fiska så länge de får göra det, vilket låter spelare ackumulera en anständig summa simoleoner över tid. Dock kan lägre färdighetsnivåer göra det utmanande för Simmar att effektivt fånga fisk.

Dessutom kan Simmar vid fiske ibland dra upp andra föremål än fisk. Sammantaget, om spelarna är bekväma med att låta sin Sim fiska under en stund, kan de snabbt få en hel del pengar.

2. Ta några ”udda jobb”

Ta några "udda jobb"

I Sims 4 skiljer sig ”udda jobb” från heltidskarriärer eftersom det är engångsuppgifter som Simmar kan slutföra på en dag för att snabbt tjäna pengar. För att få tillgång till dem, kolla företagsappen på telefonen där en lista över tillgängliga udda jobb visas. Dessa uppgifter kan kräva vissa färdigheter, och högre skicklighet i den färdigheten leder till bättre prestation och högre betalning för Simmen. Att matcha de listade färdigheterna med jobbkraven förbättrar prestation och inkomst, vilket gör det avgörande att vara uppmärksam på varje jobbs detaljer.

1. Bygg en karriär

Bygg en karriär

I Sims 4 är att följa karriärer ett framträdande sätt att tjäna inkomst. Bland alternativen är den högst betalande karriären för närvarande den militära banan från The Sims 4 Strangerville Pack. Denna väg erbjuder två val, Grand Marshal eller Sim-in-Black, båda belönande samma när maximerade på imponerande 422 simoleoner per timme.

Oavsett om du väljer den militära karriären eller andra vägar är karriärer en pålitlig inkomstkälla i Sims 4. Framsteg leder till högre inkomster över alla karriärer och säkerställer ett konsekvent flöde av pengar genom spelets gång.

Slutord

Sims 4

I den ständigt utvecklande världen av Sims 4 erbjuder strävan efter rikedom ett spektrum av möjligheter att höja din Sims ekonomiska ställning. Från ovanliga metoder som att låna från vänner till att finslipa färdigheter inom musik eller konst, leder varje väg till ett växande bankkonto. Vare sig det handlar om att utforska dolda skatter eller dyka in i udda jobb, erbjuder spelet en mängd sätt att bana din Sims väg till välstånd. Att omfamna karriärer eller fördjupa sig i hobbyer, varje val formar din Sims ekonomiska resa, skapar en berättelse om välstånd inom spelets livfulla universum.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *