The Chop Shop uppdateringen i GTA Online erbjuder spelarna ett par nya metoder för att generera inkomst inom spelet. Bland dessa utmärker sig Salvage Yard som det mest lönsamma tillägget, som erbjuder en ny och lönsam metod för att tjäna pengar genom att engagera sig i den välkända aktiviteten att stjäla bilar, vilket är en färdighet som erfarna spelare av GTA Online sannolikt är väl bekanta med. Om du har stor skicklighet i biltjuveri är det nu din möjlighet att omvandla den kriminella talangen till en blomstrande och lönsam affärsverksamhet.

Guide till att snabbt tjäna pengar i GTA Online med the Chop Shop

För att inleda din resa mot att tjäna stora vinster från Chop Shop-verksamheten i GTA Online är det avgörande att bekanta dig med alla Salvage Yard platser och förstå processen för att låsa upp dem. Denna omfattande kunskap inkluderar allt som är avgörande för att starta och driva din Salvage Yard effektivt. När installationen är klar kan du rikta din uppmärksamhet mot det primära målet: att maximera dina inkomster.

Något att ha i åtanke här är att det kanske är bäst att bara köpa en av Skrotgårdarna som ligger i staden, eftersom det är där du kommer att hitta de flesta av uppdragen. Så, på grund av dess placering, kommer det att spara mycket tid på körning, vilket som ett resultat leder till att du slutför uppdragen snabbare och tjänar pengar ännu snabbare.

Sätt att tjäna pengar i Salvage Yard

Det finns två huvudsakliga sätt som du kommer att kunna tjäna pengar med Skrotgården i Skrothandelns verksamhet, och det är genom att utföra Skrotgårdsrån (Salvage Yard Robberies) samt via Bärgningstjänsten (Tow Truck Service).

Skrotgårdsrån

Den första metoden för att tjäna pengar genom Skrothandelsverksamheten innefattar att engagera sig i Skrotgårdsrån, vilka du kan komma åt via datorn inuti din Skrotgård. Innan du faktiskt kan komma åt bilrån via denna dator måste du först se till att du har registrerat dig som VD för SecuroServe eller är president för en Motorcykelklubb. Dessa rån fokuserar på att stjäla bilar, men det kommer endast att finnas tre tillgängliga varje vecka. Till skillnad från raka förväntningar består biltjuverierna av flera steg, inklusive att kartlägga platsen, planera strategin, samla nödvändiga föremål och genomföra rånet, vilket påminner om en traditionell heist. Efter framgångsrikt genomförande kan du välja att demontera bilen för delar eller sälja den till Yusuf för en lukrativ kontantvinst, där det senare vanligtvis visar sig vara det mer lönsamma valet.

Bärgningstjänst

Bärgningsbilen fungerar som en valfri förbättring för din Skrotgård, och introducerar ett ytterligare skikt till din Skrothandels inkomstström. För att förvärva denna tjänst behöver du köpa en av två tillgängliga bärgningsbilar, prissatta till 1 100 000 respektive 650 000 dollar. Båda modellerna fungerar identiskt, med prisskillnaden som rent estetisk. Att investera i en Bärgningsbil visar sig dock vara fördelaktigt eftersom det låser upp bärgningsjobb genom Bärgningstjänsten, vilket ger en möjlighet att tjäna ännu mer från Skrothandeln.

När du har skaffat Bärgningsbilen ger det dig tillgång till uppdrag för Bärgningstjänsten när du sätter dig i förarsätet. I dessa uppdrag kommer du att navigera till det angivna målfordonet, säkra det till din Bärgningsbil och transportera det tillbaka till din Skrotgård för skrotning, vilket resulterar i en lönsam kontantavkastning. Det är viktigt att notera att den monetära belöningen inte är omedelbar; processen tar två speldagar för att skrota fordonet och ta emot motsvarande betalning.

Räkna med intäkter som varierar från 30 000 till 60 000 dollar för varje skrotad bil. Du kommer också att vilja ha lite pengar för att köpa personaluppgraderingen för 625 000 dollar, eftersom den minskar tiden det tar att skrota ett fordon från två dagar ner till en.

Slutord

tjäna pengar i GTA Online

När du har ordnat allt och fått din Skrothandel igång kommer du att tjäna en hel del pengar. Med dessa extra pengar kan det vara värt att investera i några vapen, eftersom man i bilstöldbranschen aldrig riktigt kan veta när saker och ting kan ta en vändning till det sämre och du kan behöva extra eldkraft för att hjälpa dig att slutföra ditt uppdrag.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *