No Return är ett lockande nytt roguelike-läge som introducerats i The Last of Us Part 2 Remastered. Detta läge erbjuder spelarna den spännande utmaningen att navigera genom olika krävande möten, som leder fram till en slutlig bosskamp, allt medan man begränsas av att bara ha ett enda liv. Den höga insatsen i No return innebär att när din karaktär dör, är hela loppet över, vilket betyder att du måste börja om allt från början och du kan inte behålla några föremål från ditt tidigare försök.

Bästa vapen och uppgraderingar för The Last Of Us Part 2 Remastered: No Return

Med tanke på de betydande konsekvenserna av detta läge, blir det extremt viktigt att förstå vilka optimala vapen och uppgraderingar som ska prioriteras för att öka dina överlevnadschanser i varje omgång. Så, utan vidare, här är några av de bästa vapnen samt uppgraderingarna i No Return-läget.

Alla Maxade Vapen

Alla Maxade Vapen

I No return är en kritisk strategi att försöka få tag på vilket fullt utrustat vapen som helst, vare sig det är från Trading Post eller som en belöning från ett Dead Drop. Att införliva dessa vapen i din arsenal är avgörande, eftersom de har potentialen att avsevärt underlätta utmaningarna i din omgång när de används strategiskt mot specifika fiender vid perfekta tillfällen. Att värdera och effektivt använda fullt utrustade vapen kan vara en spelväxlare när du navigerar i svårigheterna som presenteras i No Return.

The Double Barrel Shotgun

The Double Barrel Shotgun

The Double Barrel Shotgun är ett vapen som ofta kan hittas i Trading Post och representerar ett enkelt men mycket effektivt vapen att ha i ditt arsenal. Dess framträdande egenskap är den höga skadeexplosionen det ger, vilket gör det extremt användbart vid överväldigande situationer. Detta vapen är utmärkt för att hantera formidabla fiender som Bloaters och Seraphite-brutar.

När du överväger uppgraderingar för Double Barrel Shotgun, bör du prioritera Damage som ditt huvudval eftersom denna extra kraft kan vara särskilt slagkraftig, speciellt vid konfrontation med bossar. Dock, i de tidiga stadierna där extra skada kanske inte påverkar standardfiender nämnvärt, kanske du vill prioritera Reload Speed istället som den första uppgraderingen. Detta val förbättrar Double Barrel Shotgun totala prestanda, vilket säkerställer ett mer mångsidigt och effektivt verktyg i din kamp för överlevnad.

The Bow

The Bow

The Bow utmärker sig i denna lista som det ultimata vapenvalet för spelare som föredrar ett mer smygande tillvägagångssätt i spelet eftersom det erbjuder ett helt tyst sätt att eliminera fiender. Även om den kan vara något mindre vanlig i Trading Post jämfört med andra vapen, gör dess unika egenskaper den till ett värdefullt tillägg. Dessutom förbättrar möjligheten att tillverka explosiva pilar dess effektivitet, särskilt vid hantering av elitfiender och bossar. Det är viktigt att notera att Pilbågen är mindre lämplig för strid på nära håll, vilket innebär att du måste ta noggrann hänsyn till din omgivning.

När det gäller uppgraderingar, kommer du definitivt att vilja prioritera Draw Speed, eftersom detta otvivelaktigt är det bästa valet för Pilbågen. Denna förstärkning möjliggör snabbare pilutlösning, avgörande i scenarier där snabba åtgärder är nödvändiga för överlevnad. När Draw Speed är optimerad, vill du sedan fokusera på att uppgradera dess Stability. Denna sekundära uppgradering bidrar till att göra skottriktningen mer hanterbar, vilket säkerställer att Pilbågen förblir ett mångsidigt och effektivt verktyg för de mer raffinerade spelarna.

Hunting Pistol

Hunting Pistol

Hunting Pistol utmärker sig som ett formidabelt och enormt kraftfullt sidovapen, kapabelt att snabbt avfärda elitfiender och orsaka massiv skada på bossar. Dess relativt frekventa förekomst i Trading Post gör den till ett värdefullt tillskott i ditt arsenal, och att missa en möjlighet att använda den skulle vara en missad fördel. Det är dock viktigt att notera att Jaktpistolen bara laddar ett skott åt gången, vilket understryker behovet av exakt sikte och att hålla avstånd från fiender för att undvika någon typ av ogynnsamma situationer.

Att optimera Jaktpistolen med uppgraderingar förbättrar dess redan betydande kapaciteter. Att prioritera Damage som den primära uppgraderingen är ett smart och strategiskt val, vilket säkerställer att varje skott maximalt nöter ner fiendens hälsa, vilket gör den till ett ännu kraftfullare vapen. Efter detta blir det väsentligt att rikta uppgraderingarna mot Stabilitet, vilket hjälper till med riktningen av skotten och förbättrar den övergripande träffsäkerheten. Denna uppgraderingsväg omvandlar Jaktpistolen till ett pålitligt och kraftfullt verktyg, idealiskt för dem som söker hög skadeutgång och precision i sina möten.

Bolt-Action Rifle

Bolt-Action Rifle

Bolt-Action Rifle sticker ut bland de andra vapnen som ett högskadande vapen känt för sin exceptionella precision, vilket gör det till ett enkelt val för att eliminera fiender på avsevärt avstånd. Dess frekventa tillgänglighet i Trading Post ökar dess attraktivitet, vilket erbjuder spelarna ett pålitligt och kraftfullt alternativ. Även om dess effektivitet minskar i närstrid, kan skickligt skytte förhindra att fiender närmar sig, vilket visar dess potential i skickliga händer.

Att förbättra Bolt-Action Geväret genom strategiska uppgraderingar kan avsevärt höja dess prestanda. Att prioritera Stabilitet som den primära uppgraderingen säkerställer enkel riktning för långdistansskott, och utnyttjar gevärets precision. Eftersom det primära målet ofta innebär att säkra headshots med ett skott, blir Skada ett sekundärt övervägande, planerad för den andra uppgraderingen. Det är avgörande att ha Skada-uppgraderingen på plats innan man engagerar sig i boss-strider, där dess inverkan kan maximeras. Denna uppgraderingsbana omvandlar Bolt-Action Geväret till en formidabel tillgång, idealisk för spelare som söker förhöjd precision och kraftfulla långdistansförmågor.

The Last Of Us Part 2 Remastered: No Return

I det obevekliga landskapet av The Last of Us Part 2 Remastered’s No Return-läge, kan rätt vapen och uppgraderingar vara nyckeln till överlevnad. Vare sig du förlitar dig på fullt utrustade vapen för mångsidighet, använder Double Barrel Shotgun skadeexplosion, antar ett smygande tillvägagångssätt med Pilbågen, utnyttjar rå styrka från Jaktpistolen, eller omfamnar långdistansprecisionen med Bolt-Action Geväret, är strategiska val extremt viktiga. När du navigerar genom utmaningarna i No Return bör vapenvalen du gör vara en reflektion av din anpassningsförmåga och strategiska skicklighet i detta obevekliga äventyr.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *