Marvel’s Spider-Man 2 känns passande namngiven, eller hur? Trots att det är den tredje delen i Insomniacs serie, har föregångarna satt fokus antingen på den erfarne Peter Parker eller den framväxande Miles Morales. Nu har du chansen att kliva in i skorna hos båda hjältarna.

Peter vs Miles Gameplay i Spider Man 2

Om du är bekant med de tidigare spelen, vilket är något som du verkligen bör uppleva om du inte har gjort det, då kommer du att ha en känsla av vad var och en av dessa nätslingrande protagonister bidrar med till bordet.

Peter Parker: Solid Metal

Peter Parker: Solid Metal

Peter kanske inte är lika snabb som sin adept, men han är knappast långsam. När det gäller att vara Spider-Man är hastighet nästan en självklarhet, men denna erfarna hjälte lutar sig lite mer mot att hålla sig närmare marken. Hans kraftfullare attacker kräver vanligtvis att han håller sig närmare marken, vilket utsätter honom för fara lite längre än Miles.

Om du har följt med de senaste nyheterna om Spider-Man 2, är du troligen medveten om att Peters förmågor kommer att involvera symbiotdräkten i stor utsträckning. Här är det en liknande historia – dräktens formidabla offensiva drag packar en stöt, men de gör det med lite mindre smidighet över slagfältet.

Ändå, där det finns en mindre minskning i hastighet, finns det en ökning i försvar för att hjälpa till med din överlevnad. Peter har ett bredare utbud av defensiva förmågor jämfört med Miles, vilket gör honom mer motståndskraftig mot att ta emot slag. Oavsett bör ditt mål när du spelar med någon av hjältarna vara att sikta på felfria undvikanden och pareringar.

Miles Morales: Galet Snabb

Miles Morales: Galet Snabb

Miles tar en annan approach, han väljer ökad smidighet och ett bredare utbud av långdistans-taktiker över Peters rena styrka. Elektricitet är hans vapenval, där han använder snabba stötar med Venom Blast för att komplettera hans nätslingrande och hålla trycket på motståndare.

Hans ’warp strike’-förmåga låter honom snabbt minska avståndet mellan sig själv och fiender via en elektrifierad teleportering. Med tanke på Miles relativt lättare försvar jämfört med Peter, är denna förmåga praktisk för en snabb flykt och en chans att återhämta sig när det blir tufft.

I Spider-Man 2 finns det segment som avviker från perspektiven hos både Peter och Miles, och erbjuder unika spelupplevelser. Fans som är bekanta med Insomniacs tidigare Spider-Man-spel kommer att förstå detta koncept. Att förklara de intrikata skillnaderna i förmågor för andra karaktärer är inte särskilt givande, eftersom dessa segment spelas ut annorlunda än de huvudsakliga hjältarnas upplevelser.

Slutord

Peter vs Miles Gameplay

Marvel’s Spider-Man 2 introducerar en spännande dynamik med Peter Parker och Miles Morales som spelbara protagonister, var och en med distinkta spelstilar. Peter, fastän mindre smidig, erbjuder en jordnära, kraftfull approach med sin symbiotdräkt som förstärker offensiva förmågor samtidigt som den favoriserar ett robust försvar. Å andra sidan visar Miles smidighet och snabbhet, där han använder elektricitetsbaserade attacker för snabba slag och undvikande manövrar. Segment som växlar mellan dessa hjältar ger unika spelupplevelser, och betonar deras individuella styrkor och taktiker. Även om detaljerna om andra karaktärers förmågor är sparsamma, lovar dessa divergerande perspektiv en varierad spelupplevelse skild från huvudhjältarnas möten.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *