I det nya LEGO-spelläget i Fortnite kommer du att kunna utöka dina bosättningar genom att rekrytera bybor, men innan du kan göra detta måste flera krav uppfyllas för att de ska kunna flytta in. Grunden för varje blomstrande bosättning i LEGO Fortnite kommer att vara byborna och de tenderar att dyka upp i vildmarken då och då och är mer än villiga att slå sig ner i din stad. Dock är det lite svårare att få dem att stanna permanent, eftersom de har flera krav som du först måste uppfylla.

Hur man rekryterar bybor i LEGO Fortnite

Dessa Fortnite-bybor kommer verkligen bara att vandra omkring, vilket innebär att du inte kommer att kunna hitta dem på en specifik plats. Att hitta bybor är verkligen en ganska enkel uppgift eftersom de till och med bara kan vandra in i din bosättning om du har ett torg, vilket verkligen är en grundläggande nyttoföremål som alla borde ha eftersom det bara kostar 10 trä och 10 granit. Men därifrån måste du sedan tillverka fler föremål och uppfylla fler specifika krav för att börja rekrytera dessa nya vandrande bybor.

Lägga till bybor i bosättningar

Lägga till bybor i bosättningar

Så utan vidare, här är en guide om hur man rekryterar en bybo; det första du behöver göra är att tillverka en säng för dem att sova på och det kostar inte mer än bara 10 trä. Tekniskt sett behöver du inte placera dessa sängar inuti en struktur, men det skulle definitivt vara en fin gest att ha deras säng placerad i en byggnad som en enkel koja så att de inte behöver sova ute.

Nästa sak du faktiskt måste se till att göra är att ha extra kapacitet i din by så att du kan välkomna fler ankomster. Till en början kommer du bara att ha plats för en enda bybo att bo permanent i din by och om du vill låsa upp fler platser för bybor måste du öka din bys kapacitet, vilket du gör genom att uppgradera din by.

Innan du kan uppgradera din by måste du tillverka och använda material för att kunna köpa din nästa uppgradering. Den första uppgraderingen du behöver göra i din by kräver 15 trä och 15 granit, vilket definitivt inte är så illa alls, men du kan förvänta dig att kostnaderna ökar ganska kraftigt från och med detta. Tyvärr kommer du inte att låsa upp en plats för en bybo med varje uppgradering du gör i din by, men det finns gott om andra användbara fördelar som du istället får.

Nu, när du har några extra platser för fler bybor, är det så enkelt som att bara gå fram till dem och sedan bjuda in dem att bo i din bosättning, vilket du gör genom att bara prata med dem. En cool fakta att veta om bybor och din bynivå är att när du har nått bynivå 5, så kommer sällsynta bybor att börja ansluta sig till din by, så du kommer definitivt att vilja hålla utkik efter dem.

Vad gör dessa bybor egentligen?

Vad gör dessa bybor egentligen?

Du kanske bara vill ha bybor i din by för att det ser coolt ut och gör din by mycket mer levande, men de gör faktiskt några riktigt hjälpsamma saker för dig. När en bybo rekryteras till din by kommer de att kunna utföra en massa olika jobb för att hjälpa din by. Några av dessa jobb inkluderar att arbeta vid hantverksstationer, laga mat, gruvarbete samt samla närliggande resurser, vilket kan inkludera saker som frukt och grönsaker. Dessutom kommer dessa bybor inte bara att göra vilket jobb som helst, utan du kommer faktiskt att kunna tilldela specifika jobb till specifika bybor, vilket som ett resultat låter dig fokusera på specifika aspekter av bosättningens liv. Och slutligen, som en trevlig bonus, ger de dig också presenter.

Slutord

bybor i LEGO Fortnite

Så, efter att ha läst den här artikeln, kan det verka som att det är en hel del arbete att försöka rekrytera många bybor, men det är definitivt ett värt projekt eftersom mycket arbete går in i att hålla en bosättning livlig och så att ha några extra personer för att hjälpa dig med vissa saker skulle inte skada.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *