I den första omgången av veckouppdragen i Fortnites Kapitel 5 Säsong 1, är en av de mer utmanande uppgifterna ett tvådelat uppdrag som kräver att spelarna genomför ett tågrån och säkrar the floating island Capture Point. Detta specifika uppdrag sticker ut som en av de knepigare utmaningarna under första veckan, vilket potentiellt kräver lite vägledning för att navigera det.

Hur man genomför The Train Heist och claimar The Floating Island Capture Point i Fortnite kapitel 5

Så för de som letar efter en snabb guide om hur man gör det, leta inte längre för denna artikel kommer att ha all information du behöver, samt tips om hur man genomför båda målen för detta specifika uppdrag så att du kan genomföra dina veckouppdrag snabbt och lätt.

Att genomföra tågrånet

Att genomföra tågrånet

Som du antagligen kunde ha gissat, är det första du behöver göra när du hoppar in i ditt spel att lokalisera och sedan hinna ikapp tåget, detta bör inte vara alltför utmanande eftersom du kan se var det är hela tiden på kartan, så en smart sak skulle vara att glida ner från stridsbussen och sedan försöka förutse var tåget kommer att vara.

Ett hjälpsamt tips för de som försöker genomföra detta uppdrag är att du bör göra det till din främsta prioritet att komma till tåget och genomföra rånet så snart du går in i matchen, innan några andra spelare hinner före. Om det redan finns en spelare i ditt spel som har genomfört tågrånet kommer det att finnas en liten bock precis under tågikonen på kartan.

Så nu när du har tagit dig ombord på tåget vill du ta dig till framsidan av det, där du hittar en stor kista. Det är inte mycket till det, allt du behöver göra är att gå upp till den och sedan trycka på ”Hack Chest”-knappen. Efter att du har gjort detta behöver du bara vänta tills ikonen längst ner på din skärm fylls upp, detta tar lite tid men när det är klart kommer du att kunna samla ditt byte och också beundra den coola graffitin som kommer att klistras över hela tågets insida. Detta signalerar att det första målet för ditt uppdrag nu är komplett och du kan gå vidare.

Att ta över The Floating Island Capture Point

Att ta över The Floating Island Capture Point

Att claima The Floating Island Capture Point är definitivt det mer utmanande av de två målen eftersom du måste vänta tills ön faktiskt spawnar, till skillnad från tåget, som kommer att röra sig runt kartan till slutet av matchen. Detta innebär att du måste se till att du överlever tillräckligt länge i matchen för att ens försöka genomföra detta andra mål, så spela försiktigt.

När ön har spawnat in i din match kommer du att kunna se den markerad på din karta, och allt du behöver göra är att resa till dess plats och sedan helt enkelt använda en av de närliggande linbanorna för att ta dig upp till den. När du är på ön kommer du att kunna ta över Capture Point genom att stå nära Capture Point, som bara är en cirkel på marken bredvid en stor flagga.

Härifrån får du en annan laddningsikon längst ner på din skärm som du måste vänta på att fylla upp, men när du har lyckats med detta kommer du att ha genomfört båda målen.

Slutord

Fortnite Battle Royale

Kom ihåg att för att genomföra båda dessa mål måste du klara dig ganska länge, nästan till slutspel, så du kommer definitivt att vilja välja dina strider och spela dina kort rätt. Slutligen vill du alltid hålla utkik eftersom det finns andra spelare där ute som också försöker genomföra detta uppdrag.

Leo Beamers är en blivande bilsamlare som är född och uppvuxen strax utanför staden i Kapstaden och hans intressen inkluderar spel, gadgets, riktigt bra audio utrustning, snabba bilar och han tycker...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *