En slimmad reseskrivmaskin. Färgband till denna modell går att köpa på många ställen och kostar sällan över 80 kronor. Man kan skriva i svart och rött. Detta är en 80-talsmaskin i plast, men jag tycker den har en viss charm och jag tror den skulle göra sig grymt bra i en strikt modern inredning. Å,ä och ö har samma placering som på tangentbordet på en dator vilket är praktiskt om man växlar mellan skrivmaskin och dator mycket.

silvertronic textprov

Tillverkningsår: Förmodligen 80-tal

Mått: B31 cm, H9 cm, D31 cm, Vikt: 4,7kg

Silvertronic-20 skrivmaskin
Silvertronic 20
Silvertronic-20
Silvertronic-20
Silvertronic-20
Silvertronic

skrivmaskiner

Delta i konversationen

6 Comments

 1. Hej!

  Trevlig maskiner ni har.
  Silvertronic-20 skulle kanske fungera bäst för mig som bara behöver en maskin ibland även om Triumph maskin är snyggast.
  Det är bra att det finns extra färgband att köpa framöver.
  Fråga: Har du någon modernare på hyllan?
  Vilken är bäst av Silvertronic-20 och Triumph maskinen?

  Mvh

  Joakim

  1. Hej Joakim, ingen skillnad i funktionalitet mellan Silvertronic-20 o Triumph. Men en stor skillnad i kvalitet då Triumph överglänser Silvertronic. Jag har mailat dig.

 2. Hej!
  Frågor från en okunnig: Jag har en gammal skrivmaskin av modellen ovan som står i föräldrahemmet, finns det något värde i dessa? Ska man försöka sälja, och i så fall vart?

  1. Hej Sandra, ja det finns ett värde i de flesta gamla skrivmaskiner. Det enklaste är att sälja den på tradera, beroende på hur många som söker efter skrivmaskiner just nu och på skicket, både visuellt och hur väl den fungerar så kan man få några hundra för den här modellen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *