Okej nr 15 1986

Okejtidning nr 15 1986 innehåller 4 posters med Sandra Kim, Samantha Fox, Depeche Mode, TV-serien V samt enligt inledningen stickers.

Reportage

Intervju av Anders Tengner med Samantha Fox över drygt ett uppslag med mycket bilder såklart. Även AC/DC har fått ett reportage om nya LP’n Who Made Who.

Reportage över ett uppslag inför 1986 års upplaga av hårdrocksfestivalen Monsters of rock med Scorpions, Ozzy och Def Leppard.

Ett reportage om Judas Priest över ett helt uppslag. Reportaget handlar om deras då pågående Turbo-turné i USA innan de var planerade att komma till Sverige.

Pernilla på Turné, TV-serien ”V”, Sigue Sigue Sputnik, Madonna, Mr Mister, Rob Lowe, Scotch, Wham med mera.

Förutom alla musikreportage så innehöll Okej även en del reportage om filmer. I detta nummer skriver Anders Tengner om filmen ”Cobra” med Sylvester Stallone:

”Sylvester Stallone har instiftat två amerikanska nationalhelgon – boxaren Rocky och krigsmaskinen Rambo. Våldsamma och omdiskuterade hjältar. Älskade och hatade. Är vi redo för en tredje?”

Cobra
Sylvester Stallone i Cobra

Nu blev ju inte Cobra en lika stor framgång som Rocky och Rambo, men det är fortfarande en sevärd film. Vidare skriver Anders att filmen blev för mycket för den svenska censuren då den totalförbjöds. Tidningen citerar även Stallone:

”-Den dag jag försöker göra någonting intellektuellt av en roll, den dagen förstår jag att jag hamnat i fel film”

Okej nr 15 1986Okej nr 15 1986 back

Alla Okejtidningar från 1986

okej 1986

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *