Det är dags för skivmässa! Detta har inneburit en massa jobb för undertecknad i form av sortering, gradering och prismärkning av vinylskivor i mängder. Det är jättekul men har också inneburit att jag inte hunnit med mycket annat som att uppdatera sajten med nya produkter eller bloggar eller att renovera bandspelare och skrivmaskiner. Dock har jag köpt in ganska mycket olika grejer som kommer att komma upp på sajten under hösten.

Jag är väldigt taggad inför skivmässan på Söder 31/8! Jag kommer att ha med mig en back mycket fina jazzskivor mestadels från en väl omhändertagen samling innehållande bland annat ett gäng fina Japanpressar med Gerry Mulligan och Billie Holiday. Dizzy Gillespie, Duke Ellington, Armstrong, Charlie Parker, Arne Lamberth och Jan Johansson.

Ett antal rariteter som svårfångade Vertigo utgåvor kommer jag också att ta med samt en del andra ganska svåra skivor, t ex: May Blitz, solarplexus, web, ginhouse och Paladin Charge! Självklart även ett antal backar med rock, hårdrock, progg, folk och psych. Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, ACDC, Pink Floyd, David Bowie och mycket, mycket annat!

Jag har alltså inte legat på latsidan även om det inte synts så mycket på sajten på sistonde som ”någon” antydde 😉

Här kommer några prylar som kommer upp på sajten inom kort:

Sony Sports CFS-950_3
Centrum_3
Solid State Lulu Monde_7

Så hoppas jag att vi ses på skivmässan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *