Jag har inga höga förhoppningar om kvaliteten på den kommande Beverly Hills Cop: Axel F, men jag ser ändå otroligt mycket fram emot den eftersom Eddie Murphy var min favoritskådis under många år. Och den kan knappast vara sämre än Beverly Hills Cop III. Nu får vi äntligen en trailer för filmen.

Detektiven Axel Foley (Eddie Murphy) är tillbaka på gatorna i Beverly Hills. Efter att hans dotters liv hotats, slår hon (Taylour Paige) och Foley sig ihop med en ny partner (Joseph Gordon-Levitt) och gamla vänner Billy Rosewood (Judge Reinhold) och John Taggart (John Ashton) för att avslöja en konspiration.

Beverly Hills Cop: Axel F | Official Teaser Trailer | Netflix

Producerad av Jerry Bruckheimer, Eddie Murphy och Chad Oman. Regisserad av Mark Molloy. Kommer i sommar till Netflix. Man kan ju bara hoppas att den närmar sig känslan i den första Snuten i Hollywood filmen.

Joakim startade Franks Garage 2013 och har drivit sajten sedan dess. Han har ett brinnande intresse för 80-talet och all typ av analog media. Sedan 2004 har han arbetat med innehållsproduktion och marknadsföring...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *