IMG_9440

Japp, så var det dags för en liten uppdatering igen. Först och främst har jag ett antal nya vinylskivor ute på tradera. Ovan ser ni ett urval av dem. Sen vill jag bara säga att; vilket kaos det är att avgöra utgåva på en del plattor! Det finns ju hundratals variationer på en del skivor, men nåja nördig som jag är så måste jag säga att det är rätt kul att sitta och leta upp just den utgåvan jag har framför mig. Rolling Stones, Black Sabbath, Led Zeppelin och Iron Maiden är redan upplagda som ni ser, snart följer ett par Beatles, Jimi Hendrix samt David Bowie. Bland annat första UK utgåvan av Are you experienced! Tyvärr inte i så fint skick.

Erika5_5

Sen har jag hunnit lägga upp ett par nya skrivmaskiner här. Fler kommer inom kort. Ett par nya bergsprängare är också uppe. Som vanligt har jag ett gäng till på gång, ska bara hinna med att laga dem.

Hitachi TRK-9140E_5
Sharp SP-37G_5

I slutet av Juni blir det lite mindre aktivt här då det är semestertider, men jag kollar alltid mailen ändå så är ni intresserade av något på sajten så är det bara att maila.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *