Idag fick jag för mig att jag skulle bygga en boombox wall. Inte för att jag har plats med det eller egentligen har nån nytta av det, jag bara kände för att göra det så här har ni resultatet, håll till godo!

Boombox wall

Tyvärr är de flesta renoveringsobjekt, men det här lilla projektet kanske ger mig en spark därbak så jag sätter igång och renovera några av dessa fantastiska bandare. Jag kan tänka mig att sälja någon som renoveringsobjekt om någon är sugen men inte de flesta. Lite mer om de olika bergsprängarna:

Som ni kan se är det altså tre stycken Sharp VZ-2000 i botten. VZ-2000 är en himla rolig bergsprängare som väger sina goda 16kg! Den har radio, kassett samt vinylspelare! Man behöver inte vända på skivan heller då den har en tonarm på var sida om skivan. Tyvärr är de alla renoveringsobjekt, tanken är att jag ska bygga ihop en fungerande av dessa tre.

På andra raden har vi 2 stycken Sharp VZ-2500 som bara är en vidareutveckling av VZ-2000. Samma sak här att jag tänker bygga ihop åtminstonde en fungerande.

I mitten på rad 2 står det en mycket kraftfull Mark.

På rad tre står det från vänster räknat: Hitachi TRK-9140E, Hitachi TRK-9900E, Sharp GF-9000 med fantastiskt coola VU-mätare, Hitachi TRK-9150E.

På rad 4 står det först en Mark med dubbelkassett sedan ett par Hitachi och sist en Nordic med inte mindre än 3 kassettspelare!

På översta raden står det en Hitachi TRK-W55E, Akai AJ-500FL, Sanyo M4500LU, och sist en till Hitachi.

Det var den väggen.

Jag har även lagt upp en ny Hitachi TRK-7250E idag.

Hitachi trk-7250e

Det var allt för idag.

kassettbandspelare

Delta i konversationen

1 Comments

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *