Så har jag då äntligen tagit mig tid att lägga upp ett antal kameror och då främst analoga systemkameror. Till att börja med några väldigt kända och fantastiskt bra Nikonkameror, eller vad sägs om ett par Nikkormat samt en Nikon FM2?

Nikkormat-EL_3
Nikon FM2_4
Canon Pellix_6

De är överlag i väldigt fint skick men särskilt FM2’an är i fantastiskt skick. Sen har jag även lyckats skaka fram en Canon Pellix, det är en ganska unik kamera som Canon tillverkade i mitten av 60-talet. Ni kan läsa mer om den här. Till sist måste jag även nämna den eminenta plastkameran Diana. Jag har lagt upp en vintage Diana i originalförpackning med manual och medföljande rem.

Häromdagen lade jag upp den här fina boomboxen. En riktigt cool JVC från 1978!

JVC RC-727L_4

Idag har det även kommit upp ett par vinylspelare till, först ut en fantastisk resegrammofon vid namn Toga V8. MT. det är en mycket stilig skivspelare i Teak, tillverkad i Köpenhamn:

Toga v8_5
Toga v8_3

Eller vad tycker ni? Jag vet väldigt lite om den här modellen, inte ens när den tillverkades, så om någon där ute sitter inne med kunskap om den så tar jag tacksamt emot det i kommentarsfältet.

Sedan har jag även en klassisk Lenco L 75 att erbjuda.

Lenco L75_3

Som om inte detta vore nog så snurrar det på med vinylskivor på tradera. Ni kan hitta FranksGarage här. För tillfället har jag ute en Black Sabbath – Master of reality Vertigo SWIRL Norgepress – tyvärr inte i så bra skick. Men även några fina Rush album samt en del Jazz och ett antal The Hollies singlar och mycket mer 🙂 Här följer några exempel:

sabbath
rush
kiss
hollies
beatles

Så skynda till tradera och fynda så hörs vi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *