Groma Kolibri N

Groma Kolibri N annonsEtt mycket fint exemplar av den eftertraktade Groma Kolibri. Detta exemplar har det tyska alfabetet så den saknar å. Groma Kolibri har blivit en av de mest eftersökta skrivmaskinerna bland de som söker portabla skrivmaskiner. Det är definitivt en av de mest slimmade modellerna men även en designad skönhet med fantastiska linjer, döm själv av bilderna. En perfekt skrivmaskin om man vill ta med den ut och skriva på ett kafe eller i parken. Nytt färgband installerat. En lite sliten bruksanvisning på tyska medföljer. Tillverkad i Tyskland. Konstruerad av Karl Ronneberger. En av de största beställarna av Groma Kolibri var postorderföretaget och affären Neckermann som sålde den under namnet Neckermann Brillant Junior.

Groma Kolibri N textprov

 

Tillverkningsår: 1962

Mått med väska: B33 cm, H8 cm, D31 cm, Vikt: 5kg

Skick: Mycket fint skick, några små färgskav. Väskan är funktionell men lite sliten. Nytt färgband installerat. OBS! Tyskt tangentbord så den saknar å.

Pris: SÅLD!

Groma Kolibri Ngroma-kolibri-n-2 groma-kolibri-n-3 groma-kolibri-n-4 groma-kolibri-n-5 groma-kolibri-n-6 groma-kolibri-n-7 groma-kolibri-n-8